Archiv novinek (stránka 3)

news rss
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 133)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Rakousko je otevřené turistům. Jaká pravidla platí?

Rakouské hranice jsou otevřené, vyrazit sem můžete jak na dovolenou, tak za účelem obchodní cesty třeba na prohlídku nové nemovitosti.

30.10.2021 Více

Rakousko se vrací k normálu. Spojte při prohlídce nemovitosti příjemné s užitečným

Rakousko se v polovině května vrátí téměř k normálnímu životu. Od 19. května by se měly otevřít restaurace, hotely nebo kulturní instituce. Ubytovací zařízení budou moci poskytovat služby i zahraničním návštěvníkům.

26.4.2021 Více

Chcete se dostat v létě do zahraničí? Kupte si tam nemovitost

Vlastní nemovitost v zahraničí neznamená už jen splněný sen. Může posloužit jako vstupenka pro bezstarostnou, časově neomezenou dovolenou. Některé země totiž umožňují majitelům nemovitostí v době pandemie jednodušší vstup do země než obyčejným turistům.

2.4.2021 Více

Investiční apartmány na horách

Na zimní dovolenou vyráží více než polovina obyvatel České republiky. Další na hory vyráží v létě. Napadlo vás při návštěvě některého z horských středisek, že součástí miliardového byznysu, který tento cestovní ruch generuje, můžete být i vy? Nemusíte kupovat hned celý penzion, dostupnější variantou jsou investiční byty a apartmány.

6.3.2021 Více

Investiční byty a apartmány v zahraničí

Investice do nemovitostí patří dlouhodobě mezi nejzajímavější konzervativní formy uložení finančních prostředků. Mezi její výhody patří kombinace pravidelného příjmu z pronájmu a zhodnocení nemovitosti v čase.

19.1.2021 Více

Wellness centrum Aqua Dome. Jeden z faktorů, který realitním investorům vykouzlí úsměv na rtech

Längenfeld je malebná alpská vesnička nacházející se v srdci ötztalského údolí. V nadmořské výšce téměř 1200 metrů je tady údolí neobvykle široké. I díky tomu zde naleznete ty nejlepší podmínky pro trávení letní i zimní dovolené. Längenfeld je proslulý také místním wellness centrem Aqua Dome, které je největší svého druhu ve střední Evropě.

12.1.2021 Více

Kromě helmy a lyží si přibalte letos i roušku. Lyžovat se v Alpách bude bezpečně

Alpská střediska oslavují přicházející nízké teploty a první sníh. O víkendu většina z nich spustila sněžná děla a na sociálních sítích vábí milovníky zimy úžasnými záběry zasněžených alpských vrcholků.

24.11.2020 Více

TOP 10 nemovitostí letní sezóny

Přinášíme žebříček TOP 10 zahraničních nemovitostí, které v letošní letní sezóně české investory nejvíce zaujaly. Zcela zřejmé je zaměření Čechů na 3 klíčové země - Chorvatsko, Rakousko a Španělsko.

2.11.2020 Více

Nahlédněte na místo výstavby ve Ski Arlbergu

Výstavba nových luxusních apartmánů ve výšce 1495 m. n. m. je v plném proudu. Nahlédněte z pohodlí domova na aktuální dění ve vesničce Nesslegg u Ski Arlbergu, největšího propojeného lyžařského areálu v Rakousku.

14.10.2020 Více

Rozdáváme vouchery v hodnotě až 12 000 EUR!

Přijeďte, nakupte a užívejte si výhod! Přicházíme s exkluzivní nabídkou výhradně pro klienty Relloxu.

27.9.2020 Více
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 133)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: