Archiv novinek (stránka 3)

news rss
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 94)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Tereza Kerndlová: Náš dům má výhled jako z lodi. Tátovi se tu bude líbit

Sympatická zpěvačka Tereza Kerndlová si se svým manželem po 8 letech hledání pořídila vlastní dům snů. V první linii u moře ve španělské Esteponě na Costa del Sol. Jak dům vypadá, co je přimělo ke koupi vlastní nemovitosti a na co se nejvíc těší? Přinášíme exkluzivní rozhovor.

26.3.2021 Více

Domy u moře na prodej

Dům na pláži – to je pro mnoho lidí splnění jejich dávného snu. Jen si to představte: probuzeni ranním sluníčkem se zaposloucháte do šumění moře, nadechnete se zdravého přímořského vzduchu a pohledem zkontrolujete obzor, kde v dálce zahlédnete lodě místních rybářů, kteří hned za úsvitu vyrazili na moře.

11.2.2021 Více

Torrox: ideální místo pro druhé bydlení u moře na pobřeží Costa del Sol

Torrox je jedním z kouzelných kousků země na andaluském pobřeží. Dlouhé písečné pláže s nádhernou promenádou, typické bílé domky, jejichž balkony zdobí záplava různobarevných květů. Z jedné strany oceán, z druhé strany dech beroucí výhledy na pohoří Almijara, jehož vrcholky jsou v zimě schované pod sněhovým příkrovem.

11.2.2021 Více

Investiční byty a apartmány v zahraničí

Investice do nemovitostí patří dlouhodobě mezi nejzajímavější konzervativní formy uložení finančních prostředků. Mezi její výhody patří kombinace pravidelného příjmu z pronájmu a zhodnocení nemovitosti v čase.

19.1.2021 Více

TOP 10 nemovitostí letní sezóny

Přinášíme žebříček TOP 10 zahraničních nemovitostí, které v letošní letní sezóně české investory nejvíce zaujaly. Zcela zřejmé je zaměření Čechů na 3 klíčové země - Chorvatsko, Rakousko a Španělsko.

2.11.2020 Více

Post-covidové ceny nemovitostí v zahraničí: Ceny rostou

Zavření hranic mezi státy během koronavirového období bylo samozřejmě zásadní překážkou při realizaci investice do zahraničních nemovitostí a při jejich užívání.

4.8.2020 Více

Jak se kupují nemovitosti v zahraničí v době koronaviru?

Kupující mohou odložit rozhodnutí o koupi. Využívají se virtuální prohlídky.

27.3.2020 Více

TOP 10 nemovitostí roku 2019

Konec roku je tradičně ve znamení bilancování, nových plánů a předsevzetí. Stejně je tomu i u nás. Abychom vám mohli nadále přinášet kvalitní nabídku dle vašich přání, dali jsme si práci s analýzou letošních poptávek.

20.12.2019 Více

Costa del Sol nabízí přímé letecké spojení po celý rok

Proslulé pobřeží Costa del Sol na jihu Španělska každoročně láká k návštěvě miliony turistů z celého světa. Není se čemu divit. Nádherné dlouhé pláže s jemným pískem, nejlepší klima v Evropě i mnoho kulturních a historických skvostů dělá z tohoto místa klenot Španělska.

24.9.2019 Více

Češi kupují nemovitosti u moře ve Španělsku

Ceny nemovitostí u moře ve Španělsku rostou. Roste také zájem o jejich koupi ze strany investorů z celé Evropy, včetně zájemců z České republiky. To potvrzuje také Ing. Olga Muchová ze společnosti Rellox, která se specializuje na prodej zahraničních realit: „V současné době je ze strany českých klientů největší zájem o přímořské reality ve Španělsku. Až pak následují Chorvatsko či Itálie.“

22.8.2019 Více
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 94)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: