Archiv novinek (stránka 5)

news rss
Zobrazené záznamy: od 41 do 50 (celkem 117)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Richard Meier: atmosféra Miami na pobřeží Jadranu

Světoznámý americký architekt Richard Meier představuje další ze svých jedinečných projektů. Tentokrát je jím aparthotelový resort v elegantním přímořském letovisku Lido di Jesolo v Itálii.

27.6.2019 Více

Nové apartmány v první linii na pobřeží Costa del Sol

Zájem o koupi vlastního apartmánu na slunném pobřeží Španělska mezi Čechy opět roste. Španělský realitní trh zaznamenává růst, ale ceny nemovitostí jsou zatím stále příznivé.

28.3.2019 Více

Zell am See/Kaprun v hledáčku investorů

Populární oblast Zell am See/Kaprun atakuje pozornost investorů. Plánuje se stavba nových lanovek k ledovci i propojení se střediskem Saalbach/Hinterglemm. A bude to velkolepé.

7.2.2019 Více

4* PURE Resort u ledovce Zugspitze. Váš druhý domov v Alpách

Alpy představují pro Čechy oblíbenou destinaci pro perfektní sportovní vyžití s rozmanitou nabídkou kvalitních služeb pro děti i dospělé. Stále častěji se stává také oblíbeným cílem investorů, kteří touží po vlastní nemovitosti uprostřed krásné přírody.

24.1.2019 Více

Nedostatek bytů zvedá raketově jejich ceny

Ceny nemovitostí v Praze rostou. Jak jsou na tom v porovnání s cenami realit jinde v Evropě? Podívejte se reportáž ze včerejších Televizních novin, kde situaci na jednotlivých trzích komentuje Olga Muchová, expertka na nnemovitosti v zahraničí ze společnosti Rellox. Předmětné reportáže najdete hned v úvodu Televizních novin.

10.8.2018 Více

Španělský trh s nemovitostmi opět na vzestupu

Španělsko bylo pro Evropany po mnoho let oblíbeným místem pro koupi nemovitosti jako rekreačního objektu, či na trvalé bydlení. Krize od roku 2007 omezila nákupy i výstavbu, ale v posledních letech dochází opět k nárůstu.

1.8.2018 Více

V Chorvatsku přibývá Čechů s vlastními nemovitostmi

Češi si domy a apartmány pořizují zejména v oblastech jako je Makarska, Zadar nebo Pula. Zásadní pro ně je, aby jejich druhý domov u moře byl co nejblíže u moře.

1.7.2018 Více

Český developer staví apartmány u moře v Marbelle

Český podnikatel a developer Ing. Jan Tlačbaba zahájil v loňském roce výstavbu nového developerského projektu ve španělské Marbelle.

19.4.2018 Více

Česká invaze do Alp

Po pádu železné opony měli Češi v Rakousku pověst škudlilů pojídajích doma usmažené řízky a nocujících v autobusech. Dnes v Alpách hromadně kupují nemovitosti.

2.9.2017 Více

Češi se zabydlují v zahraničí, nejvíce je láká Rakousko

Češi v rostoucí míře vyhledávají zahraniční nemovitosti. Jednak si tím plní své sny o exotické dovolené, ale zároveň v tom vidí i výhodnou investici. Apartmány jsou přitom populárnější než domy či vily.

17.8.2017 Více
Zobrazené záznamy: od 41 do 50 (celkem 117)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: